Invitasjon til konf

Fargevalg: Fargene jeg valgte, valgte jeg med tanke på at konfirmasjonen er om våren. Så jeg synes disse fargene var midt i blinken.

Motiv(stempel): En dame/jente. Dette valgte jeg for at konfirmasjonstiden for mange er tiden da ungdomen vokser til og kanskje blir litt mer voksen. Så jeg synes dette var det perfekte stempelet.

Arkene: Som du ser så er arkene lag på lag, dette er noe som er blitt litt "meg." Folk sier til meg at det sees på kortene at det er jeg som har laget dem, for jeg har min spesielle "lag på lag måte." Jeg har brukt to hoved farger, rød/rosa og grønn, i tillegg til et stripete ark, som er stripet i samme rød/rosa og grønn farge og i tilegg noen glitter striper, som er vanskelige å se. Må forresten nevne at jeg under sirklene som motivet er på brukte et grønt prikkete ark, dette for å få mer "liv" i det. Det sees jo best utenom bildet da, men jeg synes det funket!Sølv sommerfugl: Denne valgte jeg og ta med for det tar opp de glittrete stripene i arket.Blomst:jeg har tatt to blomster og limet oppå hverandre, dette for å få den litt mer spennende, og igjen for å ta opp glitterstripene i arket, så tok jeg med  enda en blomst oppå, men nå i sølv, så det du ser er tre blomster i en.


Dersom du skal konfe deg så anbefaler jeg på det sterkeste å bruke hjemmelagede innbydelser og bordkort, for selv om det ikke er du selv som har laget det så gjør det det mye mer personlig. Hvis du legger nok arbeid i det så er neppe dette noe du vil angre. har du ikke tid selv, så ta kontakt med noen kjente som kan hjelpe deg, eller du kan sende en mail til oss, og vi kan lage i stann hva enn du måtte trenge, etter eget ønske. Det er bare å sende mail til imes@hotmail.no !

Samme hva slags måte du gjør det på, om du gjør det selv eller ikke, så husk å ha det kjekt mens du driver på!

Laget og skrevet av Ida-Michelle.

-Eva og Ida-Michelle =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida-Michelle og Eva

Ida-Michelle og Eva

80, Sandnes

Vi er to jenter som selger kort. Ida-Michelle er 16år Eva er 13år Send mail til Imes@hotmail.no hvis du vil bestille!

Kategorier

Arkiv

hits