Fra dåp til jul

I det sisste har vi laget et god del kort, men har desverre hatt lite tid til å publisere innlegg med bilder av dem. Men nå kommer de! Etter sommerferien så har vi fått veldig med bestillinger, og de er enda ikke stoppet så vi har stått på å laget alt fra julekort til dåpskort, og vi har laget høstkort og typiske jentekort. Du synes kanskje det er lenge til jul, men vi som er bessatt i denne kortverdnen synes kanskje ikke det er lenge NOK til jul. Tro det eller ei, men vi har faktisk begynt å lage julekort, solgt dem får vi også. Vi har fått masse positiv tilbakemelding om englekort vi har laget, så da ble det noen engle kort i kveld, i tillegg til et dåpskort som ei har bestilt.

Her er kortene vi har laget

Dåpskortet:

Kr.50


Engle kortene, i to varianter.

Kr.40

Variant 1:


Variant 1 åpnes og lukkes på mitten, vanskelig å forklare..
Variiant 2:ble slik, men kan settes opp slik:

I nermere detalj:

vi laget et til kort i variant to, men klokka ble så mye, så vi ble ikke helt ferdige.

Må bare si en ting til, vi beeklager for fravær, men dette skal bedres, og kameraet og bloggen skal liggw høyere på prioritetslistem fra nå av. Og igjen, takk for alle tilbake meldinger vi får, dette varmer!

-Eva og Ida-Michelle =)

3 kommentarer

i i i s k r e e m < 3

25.sep.2010 kl.01:03

kjempefiine, men har dere noen ideer om hvordan en konfirmasjonsinbydelse kan se ut? Dere er UTROLIG flinke å lage kort !!!

26.sep.2010 kl.12:35

det va syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykt fine kort!!!! <3 gratulere med dagen EVA håpe du får en fin dag !!!!!!!!!!!! <3

Ida-Michelle og Eva

26.sep.2010 kl.14:47

i i i s k r e e m < 3: Det er noe vi kan se om vi kan klare å vise :)vi får se om vi får tid, så det skal vi prøve å prioritere!

Skriv en ny kommentar

Ida-Michelle og Eva

Ida-Michelle og Eva

80, Sandnes

Vi er to jenter som selger kort. Ida-Michelle er 16år Eva er 13år Send mail til Imes@hotmail.no hvis du vil bestille!

Kategorier

Arkiv

hits